Σχετιμά με Εμάς

Μια σύντομη ιστορική αναδρομή στην πορεία και εξέλιξη της εταιρίας Gouvras Wood.

Η Εταιρία Gouvras Wood

Η GOUVRAS WOOD, είναι μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση, η ιστορία της οποίας ξεκινάει το έτος 1973, όταν ο ιδρυτής αυτής, ΓΚΟΥΒΡΑΣ Χρήστος δημιουργεί ένα από τα πρώτα συνεργεία τοποθέτησης ξύλινων μασίφ πατωμάτων και ταβανιών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
  Το έτος 1980, εγκαθίσταται με το συνεργείο του στο Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας, τόπο καταγωγής του και συνεχίζει την δραστηριότητά του, εμπλουτίζοντάς την με την κατασκευή ειδικών ξύλινων κατασκευών και ιδιαίτερα την κατασκευή ξύλινων παραδοσιακών παραθαλάσσιων κατοικιών.
  Το έτος 1993, δημιουργεί την πρώτη ατομική εταιρεία εμπορίας & κατεργασίας ειδών ξύλου και κατασκευές, σε μέρος του χώρου όπου βρίσκεται η παρούσα εταιρεία.
  Το έτος 1999 επεκτείνεται η δραστηριότητα της εταιρείας, πραγματοποιώντας εισαγωγές ξυλείας από Ρωσία και σκανδιναβικές χώρες.
   Το έτος 2003, η εταιρεία αγοράζει τις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις της, 3.000 τ.μ. και αναβαθμίζεται πλήρως με εξοπλισμό τεμαχισμού βιομηχανικής ξυλείας, συγκόλληση περιθωρίων, καταρράκτη κοπής κορμών δέντρων, μηχανές κοπής και λείανσης μασίφ ξυλείας και μεγάλο στοκ εμπορεύματος, παντός είδους ξυλείας και υλικών επιπλοποιίας.
   Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία, εκσυγχρονίζοντας πλήρως τις υπηρεσίες της και την γκάμα των προϊόντων της, εισχωρεί δυναμικά στον χώρο της σχεδίασης & της κατασκευής, σε συνεργασία με αρχιτέκτονες, μηχανικούς και σχεδιαστές και πάντα με γνώμονα το καλό των πελατών της και λαμβάνοντας υπ’ όψιν την νέα τάση και τις νέες ιδέες, βρίσκεται εδώ ώστε να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.